VTHO prijsvoorspelling 2021-2022

Met de groeiende lijst van cryptocurrencies die de markt voor cryptovaluta betreden, moet de cryptogemeenschap voortdurend gelijke tred houden met het toenemende aantal cryptomunten dat ze kunnen verhandelen. Bovendien moeten cryptohandelaren grondig onderzoek doen naar de specifieke crypto-activa waarin ze willen investeren en vooral een nauwkeurige crypto-marktanalyse doen om nauwkeurige prijsvoorspellingen te krijgen voordat ze besluiten om de crypto-activa te investeren of te verhandelen.

 

Hoewel de meeste handelaren zeer vertrouwd zijn met de oudere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple, trekken relatief nieuwe cryptocurrencies zoals de VeThor Token (VTHO) ook de aandacht van handelaren. Shiba koers bekijken online mogelijk.

 

Wat is VeThor Token (VTHO)?

VeThor Token (VTHO), is een van de twee native cryptocurrencies van het VeChainThor blockchain-netwerk. Net als zijn partner-cryptocurrency, de VET-munt, kan VTHO worden opgeslagen in warme en koude portefeuilles die opslag van ERC-20-tokens mogelijk maken, waaronder Ethereum (ETH).

 

 

VeChain werd gelanceerd in 2015 en destijds was er slechts één native digitale munt met de naam VeChain Token (VET) die werd gebruikt in het VeChain-ecosysteem

 

Na de rebranding werd de VET-munt behouden als het primaire token voor waardeoverdracht, terwijl het nieuw geïntroduceerde token, de VeThor Token (VTHO), werd aangenomen als het token voor het betalen om de VehainThor-blockchain te gebruiken door transacties en processen te vergemakkelijken en het slimme gebruik inzet van contracten.

 

Wat is het VeChainThor blockchain-netwerk?

VeChainThor is een openbare blockchain waarmee leden kunnen deelnemen door problemen uit de echte wereld op te lossen. Het werd in 2015 opgericht onder de naam VeChain voordat het in 2018 werd omgedoopt tot VeChainThor.

 

De blockchain is opgericht door Sunny Lu als dochteronderneming van Bitse, een van de grootste blockchainbedrijven in China. Sunny Lu nam later echter afscheid van Bitse en het Vechain-platform stond op zichzelf. Koers Vechain VET is gestegen.

 

De VeChainThor-blockchain maakt gebruik van een proof-of-authority (PoA) consensusmechanisme, dat afhankelijk is van de door de VeChainThor Foundation geselecteerde autoriteitsmasterknooppunten om transacties te valideren en blokken aan de blockchain toe te voegen. Het PoA-mechanisme stelt VeChainThor in staat transacties met recordverwerkingssnelheden te verwerken. De blockchain heeft ook een open-source ontwerp waarmee ontwikkelaars van blockchaintechnologie hun inspanningen kunnen bundelen om de blockchain te upgraden.

 

VeChainThor heeft ook metabeschrijvingsfuncties waarmee gebruikers transacties met meerdere partijen met meerdere taken kunnen uitvoeren. De blockchain maakt ook het gebruik van slimme contracten mogelijk, die worden uitgevoerd met behulp van de VTHO.

 

Waarom is VeThor Token (VTHO) uniek?

De VeThor Token-prijs is niet direct gerelateerd aan de VeChain-prijs. En net als de VET is het een VIP-180 Standard-token, wat betekent dat het een speciaal ERC20-token is.

 

Het dual-token-ontwerp op de VeChainThor stelt gebruikers in staat om met twee tokens te handelen, waardoor hun beleggingsportefeuilles worden gediversifieerd. Dit betekent echter niet dat als u de VeThor-token wilt kopen, u ook de VeChain-token moet aanschaffen; je kunt er een kopen en de andere weglaten als je dat wilt. Maar als u ervoor kiest om in beide te investeren, moet u naar de VeChain-prijsvoorspelling kijken om de VET-prijs bij te houden, net zoals u ook naar de VeThor-tokenprijsvoorspelling kijkt om de VTHO-prijs bij te houden.

 

Het two-token-systeem helpt verder bij het scheiden van de kosten die gemoeid zijn met het gebruik van de VeChainThor-blockchain van de marktspeculatie. Het governancemechanisme stabiliseert de kosten van het gebruik van de blockchain door 70% van de VTHO te vernietigen die wordt betaald voor het valideren van transacties op de blockchain en de 30% af te wijzen aan de Authority Masternode Operator gekozen door de VeChainThor-stichting.

 

Het meest interessante is dat de toeleveringsketen van VeThor Token actief is gekoppeld aan het beroepsonderwijs. De VTHO is afgeleid van het VET-token. Per VET wordt ongeveer 0,00000005VTHO gegenereerd voor elk blok dat gevalideerd wordt. Dit in verband met de vernietiging van de 70% van de VTHO die wordt vernietigd, houdt het circulerende aanbod van VTHO te allen tijde op een laag niveau, wat op zijn beurt de vraag naar het token hoog houdt.

 

In vergelijking met ongeveer 64 miljard VET-tokens die momenteel in omloop zijn, zijn er slechts ongeveer 38 miljard VTHO-tokens in omloop.

 

Waar kun je VeThor Token (VTHO) kopen?

VeThor-token is beschikbaarVTHO prijsvoorspelling 2021-2022

Met de groeiende lijst van cryptocurrencies die de markt voor cryptovaluta betreden, moet de cryptogemeenschap voortdurend gelijke tred houden met het toenemende aantal cryptomunten dat ze kunnen verhandelen. Bovendien moeten cryptohandelaren grondig onderzoek doen naar de specifieke crypto-activa waarin ze willen investeren en vooral een nauwkeurige crypto-marktanalyse doen om nauwkeurige prijsvoorspellingen te krijgen voordat ze besluiten om de crypto-activa te investeren of te verhandelen.

 

Hoewel de meeste handelaren zeer vertrouwd zijn met de oudere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Ripple, trekken relatief nieuwe cryptocurrencies zoals de VeThor Token (VTHO) ook de aandacht van handelaren.