Eye contact experiment

How to Eye Contact Your Audience to Action

Drie oefeningen om oogcontact te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen

Voor iemand die worstelt met bescheidenheid of sociale zenuwen, of eenvoudigweg wil verbeteren in het ontmoeten en communiceren met individuen, kan de kracht van een goede oog-in-oog-verbinding niet in diskrediet worden gebracht.

Een goede oog-in-oog verbinding is een belangrijke factor bij de eerste kennismaking met u. Het kan ervoor zorgen dat je minzaam, positief, solide, zeker of stiekem, vreselijk, onzeker bent. Concentreer u gewoon op hoe u reageert op (afwezigheid van) oog-in-oog-verbinding wanneer u op pad bent en ontmoet individuen.

De reden voor dit artikel is om een ​​aantal activiteiten in kaart te brengen die je vooral zullen helpen als je problemen hebt met het opzetten of vasthouden van een oog-in-oog verbinding, of gewoon het gevoel hebt dat je moet uitzoeken hoe je zekerder en prettiger kunt verschijnen. .

Het verbeteren van de oog-in-oog-verbinding kan het beste worden bereikt door middel van “langzame openheid”, waarbij u tracht een kleine stap tegelijk te verbeteren en aan de verandering op de lange termijn te wennen. Het is niet nuttig om ‘op volle schaal’ te gaan en jezelf ertoe te dwingen dingen vanaf het allereerste moment consumptief te doen, omdat het waarschijnlijk ongelooflijk moeilijk zal zijn om vol te houden als je je er nerveus over voelt, en misschien liever een afschuw.

Deze activiteiten zijn bedoeld om u in staat te stellen teder te beginnen en na enige tijd geleidelijk over te gaan naar een betere en meer geaarde oog-op-oogverbinding zonder al te uitzonderlijk te worden.

In het geval dat u het bijzonder moeilijk vindt om oog-in-oog-verbinding te maken, bijvoorbeeld bij de kans dat u vaak uw hoofd wegknipt om snel weg te kijken wanneer u merkt, en ontdekt dat het bijzonder lastig is, moet u wellicht vaste gelegenheden instellen als je eerst oefent. Probeer uw oog-op-oog verbinding consequent te verbeteren, maar bewaar deze vaste momenten in uw dagboek en stel een waarschuwing in. Geef jezelf geen kans om je niet te herinneren of in ieder geval een rationalisatie te bedenken om niet naar buiten te gaan om te oefenen, anders is de kans groot dat je ontwijkingsontwerpen zult maken – methoden om voor jezelf te verdedigen waarom je deze kwestie niet beheert.

Oefening 1: in de stad

Hoe dan ook, slenter in wezen rond met maar één doel: probeer de ogen te ontmoeten van zoveel individuen als onder de omstandigheden zou kunnen worden verwacht, ongeacht hoeveel tijd u op een veilige plek voor uw onderliggende activiteit plaatst – 30 minuten tot een uur is een geschikte kans beginnen met.

Beschouw uw “menigte”: Gebieden waar de overgrote meerderheid van / naar het werk racet, zijn niet ongelooflijk. Een winkelstraat of een recreatiecentrum is een superieure weddenschap.

Probeer niet te beklemtonen hoe lang u erachter komt hoe u oog in oog kunt blijven. Sta jezelf toe je af te wenden als je je ongemakkelijk voelt.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.