MicroStrategy zegt dat directeuren van niet-werknemers een vergoeding in bitcoin moeten krijgen

MicroStrategy Inc, een grote financier van bitcoin-bedrijven, zei maandag dat zijn niet-werknemersbestuurders vergoedingen zullen krijgen voor hun diensten in bitcoin, in plaats van in contanten.

 

De aandelen van ‘s werelds grootste beursgenoteerde business intelligence-bedrijf stegen met bijna 4% tot $ 738 in premarket-handel. ETH koers is omhoog.

 

Bitcoin, ‘s werelds grootste en bekendste cryptocurrency, steeg boven $ 60.000 om recordhoogtes in het weekend te naderen, brak uit een krappe range van twee weken en werd voortgestuwd door gepraat over beperkte nieuwe voorraden tegen bewijs van bredere acceptatie.

 

 

MicroStrategy zei dat de vergoedingen van bestuurders zullen worden omgezet van Amerikaanse dollar naar bitcoin door een betalingsverwerker op het moment van betaling. VET koers vechain is omhoog.

 

Het bedrijf besteedde vorig jaar gestaag aan het vergaren van meer bitcoin na zijn eerste investering in augustus toen de cryptocurrency in waarde steeg. Sindsdien heeft het meerdere aankopen van de digitale valuta gedaan.